CAPA DE CORREFOC DEL DRAC DE MATAR脫

CAPA DE CORREFOC DEL DRAC DE MATAR脫

EXTRA SEGURETAT

Tan sols tenim 33 unitats
Tan sols tenim 36 unitats
Tan sols tenim 17 unitats
Des de 50.00

Aquest any 2021 el Drac de Mataró fa 30 anys 馃コ, i des de Robafaves.cat, hem volgut celebrar-ho presentant la nova Capa de correfoc inspirada en el nostre estimat Drac de Mataró.

Com sempre hem treballat amb els millors materials, tècniques de confecció i acabats que tant ens caracteritzen… i a base de molt esforç i sacrifici hem realitzat una peça que no deixarà indiferent a ningú 馃ぉ.

Aquesta està formada per dues capes de cotó 100%, garantint així la millor protecció per als nostres menuts. El texit extern de color negre té un gramatge de 400 gr./m2, mentre que la part interior de la capa està format per una tela verda de 160 gr.m2.

De nou i fent honor a la marca Robafaves, la capa de correfoc hi duu brodat el dibuix del Drac de Mataró sublimat sobre polièster, garantint així la màxima durabilitat i resistència. Sí, heu llegit bé, el teixit del dibuix, és de polièster! Tanmateix, no us preocupeu perquè hem comprovat satisfactòriament, la resistència del material amb el foc directe.

Elements a destacar:

Com bé sabeu, nosaltres sols posem les banyes… a la capa de la Diablessa.

Els dracs tenen cresta, i és per això que la nostra capa de correfoc hi llueix una cresta verda (es manté dura i no cau amb el temps).

La cua verda brodada a la part inferior central de la capa representa la cua que tant caracteritza el drac de la ciutat de Mataró.

Per rematar (i mai millor dit) hem fet ús d’un biaix verd (100% cotó), per donar un caràcter més informal i infantil, i per fer un altre guiny a la cassaca que duen la comparsa del Drac.

Els contrastos de verds sobre la capa negra donen un toc únic, divertit i vistós.

Recordeu, tant si compreu o no aquest producte, des de Robafaves.cat us recomenem anar ben equipats al correfoc, per així explicar com anècdota les coses boniques que hem viscut sota al foc i no les dolentes que ens han passat per no anar ben protegits.

Especificacions

Composició: 100% Cotó.
Cura i Manteniment: S'aconsella rentar per separat i a una temperatura màxima de 30 graus. No utilitzar lleixiu o blanquejador. Planxar màxim a 150º, evitant planxar el brodat.
Disseny i Fabricació: Dissenyat i fabricat a Mataró.
Canvi o devolució: Dret a canvi o devolució de 15 dies. Import del transport a càrrec del client.

 

Talles

Talla Petita
3 a 6 anys aprox.
Mida: Llargada de 60 cm. aprox. de la nunca fins al final de la capa.

Talla Mitjana
7 a 9 anys aprox.
Mida: Llargada de 76 cm. aprox. de la nunca fins al final de la capa.

Talla Gran (Adult)
10 anys fins adult.
Mida: Llargada de 1 metre aprox. de la nunca fins al final de la capa.

WhatsApp