CAPA DE CORREFOC DE LES DIABLESSES DE MATARÓ

CAPA DE CORREFOC DE LES DIABLESSES DE MATARÓ

EXTRA SEGURETAT

Tan sols tenim 81 unitats
Tan sols tenim 25 unitats
Tan sols tenim 18 unitats
Des de 50.00

Robafaves.cat s'ha inspirat en les famoses capes de les Diablesses de Mataró, per a dissenyar una de les peces que tots i totes estàveu esperant des de fa molt de temps.

Hem volgut treballar amb els millors materials, tècniques de confecció i acabats, per oferir un article a l'alçada de tots els productes de la nostra marca.

Aquesta està formada per dues capes de cotó 100%, garantint així la millor protecció per als nostres menuts. El teixit extern de color negre té un gramatge de 400 gr./m², mentre que la part interior de la capa està format per una tela vermella de 160 gr./m².

A la marca Robafaves ens hem destacat des del primer dia per brodar els nostres articles tèxtils. La capa de correfoc no podia ser menys, és per aquest motiu que hem brodat el dibuix de la Diablessa de Mataró sublimat sobre polièster, garantint així la màxima durabilitat i resistència. Sí, heu llegit bé el teixit és de polièster! Tanmateix, no us preocupeu perquè hem comprovat satisfactòriament, la resistència del material amb foc directe.


Altres elements a destacar de la capa són:

  • Les banyes de veritat. Nosaltres si posem les banyes, ho fem tal com deu mana, és per això que no ens volíem conformar amb les estandarditzades que existeixen al mercat. Les banyes de la capa de correfoc robafaves.cat tenen la forma autèntica que porten els dimonis de correfoc (es mantenen dures i no cauen amb el temps).

  • La flama vermella brodada a la part inferior central de la capa representa l'infern.

  • Per acabar de rematar (i mai millor dit) hem fet ús d'un biaix vermell, per donar un caràcter més informal i infantil. Els contrastos vermells sobre la capa negra donen aquesta un toc únic, divertit i vistós.


Finalment, tant si compreu o no compreu aquest producte, us recomanem anar ben equipats al correfoc, per així explicar com anècdota les coses boniques que hem viscut i no les dolentes que ens han passat per no anar ben protegits.

Especificacions

Composició: 100% Cotó.
Cura i Manteniment: S'aconsella rentar per separat i a una temperatura màxima de 30 graus. No utilitzar lleixiu o blanquejador. Planxar màxim a 150º, evitant planxar el brodat.
Disseny i Fabricació: Dissenyat i fabricat a Mataró.
Canvi o devolució: Dret a canvi o devolució de 15 dies. Import del transport a càrrec del client.

Talles

 

Talla Petita
3 a 6 anys aprox.
Mida: Llargada de 60 cm. aprox. de la nunca fins al final de la capa.
 

Talla Mitjana
7 a 9 anys aprox.
Mida: Llargada de 76,5 cm. aprox. de la nunca fins al final de la capa.

 

Talla Gran (Adult)
10 anys fins adult.
Mida: Llargada de 1 metre aprox. de la nunca fins al final de la capa.

 

WhatsApp